Kom och träffa oss på Elmässan!

Kom och träffa oss på Elmässan!

Kom och träffa oss på Elmässan!
Snart dags för mässa i Kista och vi har laddat med en hel rad nya fina belysningslösningar, både från egen produktion och från våra andra varumärken!

Mässan ligger strategiskt nog mitt i oktober, just när höstmörkret börjar sänka sig över oss och vi blir lite extra glada att se spännande ny belysning! Årets mässdagar är 16-17 oktober och oss hittar du i monter D:01.

Inträdesbiljetten laddar du enkelt och alldeles gratis ner här!

Vi visar som vanligt våra egenproducerade nya lösningar, tillsammans med ett axplock av det bästa som våra europeiska leverantörer har tagit fram sedan sist.

Det bästa från vårt Härproducerade sortiment

Från vår egen fabrik vill du inte missa dessa nya armaturer:

Level up - en tunn linjär armatur som ger ett mycket jämnt och brett uppljus, 165°. Bländfri belysning med extremt låg kontrastverkan, perfekt för arbetsplatsbelysning.

Hi line lamell - en minimal profil, endast 45x45mm, som kan pendlas eller diktmonteras. Med kombinationen lameller och soft diffusor ger den ett välavbländat ljus över skrivbordet och med lameller och optik ger den ett mer riktat ljus, fortfarande lika välavbländat.

Hover drop-down prisma - vår storsäljare för kontorsbelysning har nu fått en ny avbländning. Lösningen med drop-down ger ett upplättande ljus åt sidorna och med den nya prismatiska avbländningen blir luminansen låg. Sammantaget ger detta en mycket god synkomfort.

Pole 80 lamell - vår största och mest ljusstarka exteriöra armatur, som vi nu lanserar med lamellavbländning. Svårslagen för belysning över rulltrappor och i infrastrukturprojekt av olika slag.

Och det bästa från våra partners i Europa

Från våra andra varumärken sticker flera fina nyheter ut:

Nya downlights från Neko: Sense 2.0 som bland flera nya modeller inkluderar en otrolig wallwasher. Vi visar också det nya magnetsystemet Moduline 05, med profiler som är nästan omöjligt tunna.

Helt nya i vårt sortiment är de flexibla linjära lösningarna från Clear Lighting och där visar vi både olika modeller av Flexglo och den ljusstarka freebend-armaturen Panoray.

Från Eclatec har vi ett intressant koncept med färdiga retrofit-kit till gatubelysning, som även passar andra armaturer än deras egna.

Detta och mycket annat väntar på dig i vår monter, välkommen hälsar Mats, Mia, John, Magnus och Niklas!

 

 

Fler bilder

Kom och träffa oss på Elmässan!
Kom och träffa oss på Elmässan!
Kom och träffa oss på Elmässan!
Kom och träffa oss på Elmässan!